Bau Manager

Dorim sa oferim firmelor de constructii o unealta usor de utilizat care asigura urmarirea costurilor pe fiecare proiect. Cu programul nostru stiti exact cine, ce si cat a lucrat, cate materiale au fost folosite si ce masini si utilaje au fost alocate la un proiect.

Controlul costurilor de manopera

Cu Bau Manager stiti exact la ce proiecte si cat a lucrat fiecarea angajat. Evidenta se poate face pe diferite tipuri de operatii si pentru fiecare operatie puteti calcula costurile ori in functie de timpul lucrat sau luand in considerarea volumul de lucru efectuat.

Evidenta costurilor materiale

Evidenta costurilor materiale pe devize este foarte simplu si restul este calculat de program. Toate aceste costuri sunt cumulate pe obiecte si investitii si in fiecare moment stiti lista materialelor alocate pe diferite investitii si costurile aferente.

Alocarea utilajelor pe proiecte

Nu stiti la ce proiecte si cat timp au lucrat utilajele firmei? Cu noi aveti toate aceste informatii la indemana. Metodele de calcul al costurilor pe utilaje (ore, km … etc) puteti sa le definiti conform politicilor firmei.

Evidenta proiectelor

Puteti tine evidenta tuturor proiectelor la care lucrati la nivel de investitii, obiecte si devize. Cunoasteti exact costurile aferente fiecarui proiect defalcate pe manopera, costuri materiale si alocare utilaje.

Rapoarte si personalizari

Cu Bau Manager aveti o serie de rapoarte de pontaj, de costuri pe proiecte sau rapoarte de productie pe o perioada selectata.

Programul poate fi personalizat conform nevoilor fiecarui client. Timpul necesar pentru personalizare si costurile aferente sunt calculate in functiile de nevoile fiecarui client.

Contact Info

Prin Email

Despre Noi

Misiunea noastra este sa oferim intreprinderilor mici si mijlocii solutii informatice de business performante, care asigura o crestere semnificativa al eficientei si productivitatii acestora si care pana acum erau accesibile numai companiilor mari si multinationalelor. Dezvoltam aplicatiile noastre pe platforme online, clientii nostri avand acces la acestea fara investitii initiale, doar pe baza unui abonament lunar.